Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Szülői tájékoztató a digitális osztálynapló használatáról

2016.09.09

eellenorzo.png

Szülői tájékoztató a digitális osztálynapló használatáról

Tisztelt Szülő!

Iskolánkban az idei tanévben bevezetjük a digitális osztálynaplók használatát. A digitális napló számos területen egyszerűsíti, megújítja az iskolai adminisztrációt, miközben – reményeink szerint – mindenki számára az eddiginél magasabb szintű átláthatóságot és tájékoztatási lehetőséget is kínál. Megnyitjuk a szülők felé a naplóhoz kapcsolódó digitális ellenőrző könyv szolgáltatásunkat, melyet az iskola honlapján érhetnek el, vagy a pollackiskola.iear.hu (www nélkül) oldalon a elektronikus ellenőrző menüponton keresztül.

A digitális ellenőrző könyv használatához minden esetben be kell jelentkezni: a felhasználónév a gyermek oktatási azonosítója, jelszava pedig a születési dátuma. Ha a diák például 1998. május 24-én született, akkor a jelszó: 1998-05-24.

Ugyanerről az oldalról letölthető az ellenőrzőhöz tartozó mobilapplikáció is, mely további kényelmi funkciókat tartalmaz. Ha mobilapplikációval használjuk, akkor profilnevet kell választanunk - ha több gyermekünk van mindegyiket külön beállíthatjuk - és a fent említett név/jelszó párost beírjuk. Mobilnál nem kell minden alkalommal beírni a jelszót csak kiválasztani, hogy melyik gyermekünket néznénk meg. Itt egy listából ki kell választanunk első alkalommal, hogy melyik iskoláról van szó: Kazincbarcikai Pollack Mihály Általános Iskola.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.