Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Barcika Príma Kft bemutató

2017.02.17

Kedves Szülők!

A Barcika Príma Kft bemutatóján képviseltem az osztályunkat (4.a). Az itt tapasztaltakat és hallottakat szeretném megosztani veletek.
Dr. Ronyecz Róbert ügyvezető igazgató bemutatta a Kft.-t, kollégáit és elmondta milyen folyamat során kerül az iskolákba, óvodákba, kórházba a finom készétel. Részletes tájékoztatása után körbevezetett minket szülőket az épület helységeiben ahol tapasztalhattuk mennyire ügyelnek a higiéniára és a rendre. A raktáraikban láthattuk hogy minőségi alapanyagokból dolgoznak ( Gyermelyi tészták, Nutella mogyorókrém, befőttek stb.) és nincs felhalmozott készletük .(Annyit rendelnek amennyit szükséges tehát a gyermekeink mindig frisset kapnak)
A szülők felé az lenne a kérés hogy bárkinek bármilyen ÉSZREVÉTELE ,kérdése, panasza vagy esetleg ötlete van a gyermekeink iskolában kapott ételeivel kapcsolatban NE A KÖZÖSSÉGI OLDALAK fórumain tegye megy hanem forduljon a Barcika Príma Kft. Vezetőségéhez telefonon vagy e-mail-ben. (igazgato@barcikaprima.hu)Szívesen segítenek, esetleg próbálják időben orvosolni azt.
A heti menükről a honlapjukon tudtok értesülni. Itt láthatjátok milyen változatos, egészséges ételeket kapnak gyermekeink. Mindemellett a Kft sokrétű szolgáltatásait is megtekinthetitek.
Köszönöm annak aki vette a fáradságot és végig olvasta rövidke beszámolómat! Sziasztok
Ui: Sajnos nem kóstoltuk végig a menüt de frissen sült pogácsával vártak minket!  

Sándorné Üveges Edina
szülő

Ádám Jenő Tagiskola Kazincbarcika fényképe.

Ádám Jenő Tagiskola Kazincbarcika fényképe.

Ádám Jenő Tagiskola Kazincbarcika fényképe.

Ádám Jenő Tagiskola Kazincbarcika fényképe.

Ádám Jenő Tagiskola Kazincbarcika fényképe.

 

Hozzászólások

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.